2011. június 28., kedd

Harangsúly műanyag bevonattal, 4kg - Jelenlegi ára: 2 400 Ft


Terméknév: Harangsúly műanyag bevonattal, 4kg
Cikkszám: IN1947
Leírás: Egykezes harangsúly cementes töltettel. Megfelel kezdőknek, haladóknak és profiknak egyaránt. Használhatóak egyesével, vagy párban.
Technikai jellemzők:
- garantált súlypontosság
- anyag: ellenálló PVC
A Kettlebell, vagy más néven Girya egy tradicionális orosz vas súlyzó, ami leginkább egy füles ágyúgolyóra hasonlít. Tulajdonképpen egy ősrégi sporteszköz, már az ókori görögök is használták kőből készült elődjét az olimpiákra való felkészülésben. Elterjedt a türk népek körében is, majd a cári Oroszországban, ahol eredetileg a takarmány mérésére szolgált. Parasztok és mezőgazdasági munkások használták, és erejük oly mértékben és tempóban megnövekedett, ami a cári hadsereg figyelmét sem kerülte el.
Egyéb információk:
Minden termékünk eredeti, gyári, original termék, melyből akár több db is rendelhető!
Szállítás futárszolgálattal, vagy postán történik.
Futárszolgálat díja: országosan 1590. -Ft (ha a termékek egy csomagban szállíthatók a futárdíj csak egyszer kerül felszámításra)
Személyes átvétel 2 helyen lehetséges: Budapest - VII. kerület és Hatvan.
Postázás előreutalás esetén lehetséges és a mindenkori postai díjak kerülnek kiszámlázásra! Amennyiben a termék szállítása sürgős, kérjük leütés előtt érdeklődjön itt írásban!
További információk a sportszerek szállításával kapcsolatban:
20kg alatt 1590 Ft, 20kg felett 1790. -Ft. Ha a sportszer súlya meghaladja a 40kg-ot, kérje egyedi ajánlatunkat. Kérjük rendeléskor vegye figyelembe, hogy cégünk nem állandó készletről dolgozik, a sportszerek 75%-a 1-2 nap alatt megérkezik hozzánk, ritka esetekben ez az idő 6-10 nap is lehet.
Köszönjük figyelmét!
Csak új és garanciális termékeket árusítunk!
Csere és beszámítás nem lehetséges!


Jelenlegi ára: 2 400 Ft

Az aukció vége: 2011-07-18 16:58
. Harangsúly műanyag bevonattal, 4kg - Jelenlegi ára: 2 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése