2011. szeptember 18., vasárnap

Saliris Resort Hotel**** 3 nap/2 éj-2 fő - Jelenlegi ára: 37 500 Ft

Az utalvány a következő szolgáltatásokat tartalmazza:
3 nap/2 éjszaka kétágyas (2 fő) standard szobában félpanzióval
szoba jellemzői: tv, telefon, minibár, szobaszéf, fürdős zuhanyzóval, fürdőköntös, hajszárító, erkély, maximum 25m2, klíma, internethez történő csatlakozás lehetősége LAN kábelen keresztül, kávé és teabekészítés;
ellátás:
- 2 x büféreggeli és
- 2 x vacsora;
Thermal Spa - 1900 m2 vízfelületen 17 kül- és beltéri élmény- és gyógymedence, pezsgőfürdő, csúszda, gyermekmedencék (a szaunavilág kivételével) használata;
Life Fitness kardio erősítő gépekkel felszerelt Fitness Terem használata.
Az utalvány a kiállítástól számított 1 évig használható fel a mindenkori szabad szobakapacitás függvényében, kivéve a szálloda által megjelölt időszakokban és kiemelt ünnepnapokon.
Lehetetlen stílus-meghatározást adni a Saliris Resort szálloda és gyógyfürdő együttesének. Amikor az érkező Demjén, vagy Eger felől kanyarodik be a Termál Völgybe, a sódomb párájában a Hundertwasser színkavalkádját tagadó teraszházas épületnek gondolná. Azonban, minden közelebb vivő lépéssel egyre több érezhető meg az itt honoló családiasságból, a boldog békeidők hangulatából. A Saliris Resort szándékosan nem követi a kor divatoskodó trendjeit, hiszen itt mindennek a természeti környezet a meghatározója: a belső terekben a föld színei köszönnek vissza olyan anyagokban testet öltve, amelyek eleganciát árasztanak magukból. Igaz ez a bár-, illetve a recepció hangulatát egyedivé emelő pakisztáni sótéglákra, a közösségi terek eleganciáját még inkább nobilissá tevő makaszár ébenre vagy akár a kézi készítésű egyedi tapétákra.
 
A belső design kialakításánál markáns volt a szándék, hogy a szobákban is prémium anyagok vegyék körül vendégeinket.
 
A Saliris Resort 203 szobája közül 101 Standard, 52 Superior, 40 Superior plus, 9 Lakosztály és 1 Elnöki lakosztály. Valamennyi szoba felszereltségéhez tartozik a sík képernyős televízió, közel 20 csatorna hozzáférését lehetővé téve, telefon, internet kapcsolat, minibár, széf, légfűtés-hűtés, kávé/tea készítés lehetősége. A szobák mindegyike teraszos.
Legyen vendégünk, szeretettel várjuk Önöket Szállodánkban!
 


Jelenlegi ára: 37 500 Ft

Az aukció vége: 2011-09-19 12:07
. Saliris Resort Hotel**** 3 nap/2 éj-2 fő - Jelenlegi ára: 37 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése