2011. december 24., szombat

METABOND M 250ml - Kedvezőbb fogyasztás! - Jelenlegi ára: 9 480 Ft


Tisztelt idelátogató!
Saját tapasztalataink szerint a termék használatával, az Ön gépjárműve (vagy egyéb gépe) fogyasztása 5% - 15%-kal csökken, teljesítménye 5% - 7%-kal megnő, élettartama 2 - 3 szorosa is lehet.
Használata mellett dinamikusabb gyorsulás, nagyobb végsebesség, csendesebb járás érhető el.
A gépjárművet hidegen indítva rövid időn belül kialakul az optimális kenés! Így téli hónapokban még jelentősebb a megtakarítás.
Az ár egy 250ml-es flakonra vonatkozik, amely egy átlagos mennyiségű motorolajat tartalmazó gépjárműhöz elég.
Kérdésekre szívesen válaszolok! A részletes leírás az alábbiakban olvasható.
A termék raktárról, azonnal megvásárolható!
Fémfelület-nemesítő, kiemelkedő súrlódáscsökkentő hatással. Különösen ajánlott újszerű, max. 100. 000 km-t futott benzinmotorokba, az előírt minőségi kenőolajhoz keverve. Mindenhol alkalmazható, ahol kényszerolajzás van és a súrlódáscsökkenés kívánt eredmény.
A Metabond M nyomás alatt a fémekkel kémiai reakcióba lépve azok saját anyagát nemesíti fel. Az így kialakult rendkívül kemény és nagyon sima felület ellenáll a súrlódásból adódó sérüléseknek, károsodásoknak, akár extrém terhelés esetén is ideális feltételeket biztosít a kenőolajok számára. A nagymértékben (min. 60%) lecsökkenő súrlódás és a kopás minimalizálása által a gépek élettartama jelentősen megnő, az üzemeltetésük pedig sokkal kevesebb energiát igényel (jelentős üzemanyag-megtakarítás). Az üzemi hőmérséklet, valamint a zajszint lecsökken, a könnyebben mozgó alkatrészek ugyanakkor teljesítménynövekedést eredményeznek. Új berendezésekben folyamatosan használva az élettartalom megháromszorozódását is elérhetjük.
Mivel a Metabond M az egymáson súrlódó fémekbe épül be és azok saját anyagát nemesíti fel, kiküszöböli a hidegindítási nehézségeket és bizonyos ideig védőhatást biztosít részleges olajhiány, vagy az olajnyomás teljes elvesztése esetén is. Keverhető minden szintetikus és ásványi bázisú kenőolajjal és kenőzsírral. A Metabonddal kezelt olaj a kenőképességét később veszíti el, ezáltal az olajcsere intervalluma megnő, így mérséklődik a környezeti terhelés. Használata során a gépek belsejében az olajsár és a fémszennyeződés minimálisra csökken, a mérges gázok koncentrációja a kipufogógázban lényegesen gyengül.
Megfelelő felhasználás mellett a gépekben garantáltan semmilyen előnytelen elváltozás nem történhet.
Felhasználási területe:
Kevéssé kopott benzin-, gáz-, Wankel-, és turbómotorok (autóknál 100. 000 km alatt), váltók, differenciálművek, hajtóművek, versenysport és az ipar számos területén (vasút, hajózás, erőművek, varrógépek, stb. )
Használata:
Nem igényel szakértelmet és szerszámot, egyszerűen 5-10%-os arányban (1 liter olajhoz minimum 0, 5 dl Metabond M) a friss kenőolajhoz adagoljuk. Nem egyszeri kezelést alkalmazunk, hanem lehetőleg minden olajcserénél pótoljuk (természetesen, ha olyan gépet kezelünk, ahol a kenőanyagot nem kell cserélni, ott a Metabond M-t sem kell pótolni). Utókezelésnél a keverési arány 2, 5%. Használata feltételezi az előírt minőségű olaj alkalmazását!
Figyelmeztetés:
Magas oldószeranyag-tartalma miatt, az olajfolyások, csöpögések elkerülése végett, ne öntsük sokat futott, elhanyagolt, ill. kopott motorba.
Ne kerüljön nyílt láng vagy szikra közelébe!
Lakkozott vagy festett felületre lehetőleg ne szóródjon!
Származás: Németország 
Kiszerelés: 250 ml


Jelenlegi ára: 9 480 Ft

Az aukció vége: 2011-12-24 08:30
. METABOND M 250ml - Kedvezőbb fogyasztás! - Jelenlegi ára: 9 480 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése