2011. december 29., csütörtök

Mikrodermabráziós arccsiszolás- kozmetikai kezelés - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Kristályos mikrodermabráziós arccsiszolás rendkívül kedvező áron!
A mikrodermabrázió, másnéven mélyhámlasztás egy kíméletes, ám annál hatékonyabb bőrcsiszolást jelöl, mely a megfiatalodás lehetőségét hordozza magában. A mikrodermabrázió egy manuális hámlasztó eljárás, mely nem fájdalmas, roppant eredményes és minden bőrtípusra alkalmazható. Az eljárás alapja a sejtképződés, mely lentről felfelé történik, tehát a bőrsejtek folyamatosan pótolják önmagukat. A legfelső hámréteg ki van téve a környezet, az időjárás és a mechanikai behatásoknak, mely által folyamatosan károsodik. Amennyiben a bőr felületén marad, ezzel elzárja a levegő és egyéb elengedhetetlenül szükséges anyagok útját a lejjebb lévő rétegek felé. Ezen segít a mikrodermabrázió, mely segít eltávolítani az elhalt hámréteget, ezáltal a bőr átjárhatóvá válik. Többek között a kozmetikumok is könnyebben elérik a mélyebb rétegeket, hogy táplálják azt.
A bőr lecsiszolása után, mely steril koridon kristályok által történik, bőrazonos és bőraktív hatóanyagok kerülnek a bőrre, mely átjárhatósága folyamán mélyebb rétegeket is elér, így regenerálódása sokkal hatékonyabb, mint előtte. A mikrodermabrázió nem csak az arcbőrre, hanem a test különböző felületeire alkalmazható, így például a cellulit és egyéb bőrelváltozások kezelésében egy merőben új lehetőséget kínál az eddigieknél.
A mikrodermabrázió hatékonyan alkalmazható pigment hibák, öregségi foltok, sebhelyek, himlőből visszamaradt mélyedések, műtéti hegek, fény és nap okozta károsodások, dohányzás okozta bőrszínváltozás, cellulit kezelésére, továbbá alkalmazható revitalizáló kúraként, feszesítő kezelésként, kelloid kezelésként, bőrfiatalító oxigén kezelésként és bármilyen problémás vagy károsodott bőr kezeléseként.
Természetesen jelen esetben, csak személyes "átvétel", illetve felhasználás lehetséges! : ) (tudom, a szállítási sablonban más is szerepel, a félreértések elkerülése végett)


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-20 21:30
. Mikrodermabráziós arccsiszolás- kozmetikai kezelés - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése