2012. március 3., szombat

12V +5 V AC adapter HDD tápegységhez - Jelenlegi ára: 265 Ft

12V+5V AC Adapter FOR HARD DISK DRIVE Power Supply100% BRAND NEW! Size: 11. 7 x 4. 3 x 3. 2cm Cable Length: 42cm Weight: 120g Include 5V and 12V power Voltage for Hard Disk Drive, CD/DVD-Rom etc. Input Voltage Range: AC 100V - 240V 50-60Hz Output Voltage: DC 12V and 5V 1 x 12V+5V AC Adapter Power Supply FOR HARD DISK DRIVE ; http: //www. ebay. co. uk/sch/Power-Supplies-/42168/i. html? _catref=1&_ssn=365digital&_trksid=p3286. c0. m1539
Vásárlással kapcsolatos fontos információk:
 
100% os pozitív értékelésre törekszünk!
 
Visszautalás: a vételárat visszautaljuk ha nem érkezik meg a termék.
 
Ez esetben kérem jelezze email-en keresztül, hogy megoldást találhassunk a problémára! Ne telefonáljon hiszen akár több órára is szükségünk lehet mire utánanézünk a rendelésnek!
 
Komunikáció: minden esetben kizárólag email-ben a fentiekben említett miatt
 
Hibás termék: visszautaljuk vagy újrapostázzuk a terméket megállapodástól függoen miután visszapostázta a megadott budapesti címre.
 
A szállítási ido: 9-12 munkanap, de a postától függoen elofordul a 25-35 munkanap is! A posta szállítási idejéért cégünk nem tud felelosséget vállalni, az említett szállítási ido tájékoztató jellegu!
 
Nagyon fontos! Kérem NE LICITÁLJANAK azok a kedves vásárlók, akik nem tudják kivárni az esetleges 35 munkanap szállítási idot! A termék messzirol jön, elofordul idonként, hogy a posta lassabban kézbesít.
 
Postázás: A vételár beérkezését követo második munkanapon postázzuk a terméket az USA-ból illetve Ázsiaból/Kínából/Hong Kong-ból.
 
A szállítási ido nem a leütés napjától értendo, hanem a befizetés napját követo második munkanaptól!
 
Utalás: Kizarólag átutalást (házibank, netbank) fogadunk el,   Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM! Amennyiben mégis kézpénz befizetés történik számlánkra, 200Ft plusz költséget számolunk fel ami kizárólag a befizetéssel járó banki költséget(az OTP Bank 200Ft-ot számláz ki cégünknek befizetésenként) fedezi! Ameddig a számlánkra nem érkezett be a teljes összeg a 200Ft plusz költséggel, nem postázzuk a terméket!
 
Átutalásnál a Vatera felhasználónevét feltétlenül adja meg a közlemény rovatba (különösképpen ha nem a saját bankszámlájáról utal), ellenkezo esetben elofordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését ill. nem tudjuk megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincsen kiindulópontunk!
 
Fizetés/szállítás:
 
-2000Ft felett (postaköltséggel együtt) CSAK es KIZÁRÓLAG ajánlottan postázzuk a   terméket az alábbiak szerint:
 
-Ajánlott posta esetén az elso termékre a posta 1100Ft, minden további 250 Ft/db
 
- Sima Levélként 2000Ft alatt: az elso termékre a posta 390Ft, minden további termék posta díja 250Ft/db.
 
Átvétel: azoknak a vásárlóknak akik nem veszik át a rendelt terméket a postától (és visszaküldésre kerül a termek cégünkhöz) 20%-os adminisztrációs költséget kell fizetniük a rendelés összértékébol, fedezve az okozott veszteségeket. A termék átvétele az Ön felelossége!
 
Garancia: 3 hónap! Amennyiben valóban hibás a termék, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot es kicseréljük vagy visszavásároljuk a terméket megegyezéstol függoen.
 
Számlázás: A számlát Angliában regisztrált cégünk állítja ki, az ÁFA nem kimutatható, utalás OTP számlánkra történik.
 
Freemail, Citromail probléma: Nagyon sok gondunk van a freemail, valamint a citromail címekkel! Akinek freemail/citromail címe van és a megrendelést követo 24 órán belül nem kap emailt tolunk, ez azt jelenti, hogy az email cím visszadobta a küldött email-t. Ilyenkor küldjön  üzenetet egy másik email címrol és ne felejtse ki a megrendelési adatokat, valamint a felhasználónevet!
 
Értékelés: Amennyiben a vásárolt termékkel problémák lennének, kérem találjunk megoldást, ne adjon semleges vagy akár negatív érékelést, hiszen mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett vásárlónk maradjon!
 
Kellemes Vásárlást Kívánunk!
 
 
 


Jelenlegi ára: 265 Ft

Az aukció vége: 2012-02-29 14:47
. 12V +5 V AC adapter HDD tápegységhez - Jelenlegi ára: 265 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése